Maria De Backer 30032015 | April 18 2024
Maria De Backer 30032015 | April 18 2024

Maria De Backer (†30/03/2015)

Created by
Till
Always

|

On

April 3, 2015, 12:29 pm
0
0
0

Details

82
Years, (
January 8, 1933
March 30, 2015
)
NATURAL
,
België

Share this memorial page on social media

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Share a memory...

Maria De Backer 30032015 | April 18 2024
Till Always
April 7, 2015, 8:45 am
De "verlegen" Maria Na ons trouwfeest (zie vorige herinnering) vonden we een digitale camera. Na even de foto's te bekijken, zagen we dat het die van Roger & Maria was. Een paar dagen na het trouwfeest, gingen we dan ook even langs hun nieuwe appartement aan de Bist om het toestel terug te geven. We waren de deur nog niet door en Maria stond al klaar om ons te verwelkomen met een koude fles champagne. Hun nieuwe appartement had dezelfde warmte die we in hun huis hadden gevoeld. Gezellig en enorm gastvrij. Net als Roger & Maria zelf. Wat een kort bezoekje zou worden, werd dan ook een getetter van bijna 2 uur lang. Waarin we het meeste moesten lachen met wat Roger ons zei. Hij zei namelijk, dat ze toch even hadden getwijfeld om naar ons trouwfeest te komen en hij Maria had moeten overtuigen, want "ja, je kent ze he; ze is nogal verlegen"! We moesten er toen al met lachen, omdat Maria nog niet op haar stoel aan tafel op ons trouwfeest en al aan het praten was met al de andere gasten. Enkele weken later, ontvangden we de foto's van de fotograaf en kwamen we deze tegen. Maria arm in arm met mijn schoonmoeder aan het poseren voor de foto. Dat is en was Maria. Een sprankelende vrouw. Dat haar licht nog lang in het hart van haar familie, vrienden en Roger mag schijnen. Rust in vrede.Sven & Ellen Overheul-Follens
0
0
Maria De Backer 30032015 | April 18 2024
Till Always
April 7, 2015, 8:33 am
Een bus te vroeg Ondertussen iets meer dan 3 jaar geleden leerden Ellen en ik, Roger & Maria kennen. Dat was bij een bezoek aan hun huis in de Europalaan, dat toen te koop stond. Het bezoek heeft ongeveer een uurtje geduurd, waarvan we meer dan de helft met Maria aan het praten was. Haar vreugde, warmte en gastvrijheid was zo groot, dat ze ons zelfs al aan het uitleggen was hoe we het kookvuur moesten bedienen. Het is zonder twijfel dat die gastvrijheid en warmte die in het huis was, ons overtuigde om diezelfde avond nog een bod te doen. En een paar maanden later was de verkoop rond. Toen we de eerste keer het lege huis binnenwandelden, was het duidelijk dat het met liefde en zorg was onderhouden. Niet verwonderlijk als je Maria kent of haar zelfs maar eenmalig hebt ontmoet. Enkele maanden later trouwden ik en mijn vrouw en Roger & Maria waren natuurlijk uitgenodigd voor de late receptie. Maar wie kwamen daar plots tijdens het diner binnen. Roger & Maria hadden een bus te vroeg genomen, want ze wilden zeker niet te laat zijn. Weeral kenmerkend voor de zorg en het inherente respect dat Maria voor haar medemensen heeft. Natuurlijk hebben we direct twee stoelen bijgezet en al snel zaten Roger & Maria mee aan tafel.
0
0

Releasing Soon ✨

The Till Always app is very close to release in the Appstore and the Google Play Store.

Make sure to follow our social media channels to stay updated!

Download the app to do this!

To start sharing memories about departed loved ones that will last forever, download the Till Always app in the Appstore or in Google play.