Léa Keustermans (†18/05/2020)

Created by
Till
Always

|

On

May 20, 2020, 10:14 am

Details

81
Years, (
March 20, 1939
May 18, 2020
)
Merksem
,
Belgium

Share this memorial page on social media

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Share a memory...

1709652891354000
Till Always
May 25, 2020, 6:25 pm
Liefste allemaal,Geen woorden voor wat we voelenbij het plotse inslapen van mijn favoriete nichtje, ons Léa'ke"…Warmte, liefde en genegenheid, een diep verdriet…We koesteren de mooie herinneringen, de leuke babbels, de fijne vakantie's heel lang geleden…We wensen jullie super veel sterkte in dit onwezenlijk verdriet…Hartjes kusjes knuffeltjes van ons allemaalMarleen en PascalSaar en Khalid Lot en Kristof Arne en Marlies
0
0
1709652891354000
Till Always
May 23, 2020, 9:18 am
Lea, ik moet nog terugdenken aan de fietstochtjes die we vroeger samen met de buren maakten, met heel de bende op stap, de koffiekletskes bij je buurvrouwen, de tijd toen ons jongens pas geboren waren en je mij wat kwam helpen. Je zei nog tegen Marie-Louise dat jullie dat koffie-uurtje terug moesten oppikken na de corona... het is er spijtig genoeg niet meer van gekomen. Hopelijk geniet je nu van op je wolkje van al je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Veel sterkte aan heel de familie, we denken aan jullie. xxx Vanwege Marie-Louise, André, Elke, Bart, Ruben, Dominique, Sylvie, Gert, Sandra en Anouk.
0
0
1709652891354000
Till Always
May 22, 2020, 3:03 pm
Lea jij was mijn maatje in de lagere school! We hebben samen veel kattenkwaad uitgestoken en veel plezier gemaakt! Met oud brommertje van uw vake reden we naar schotenvaart om te gaan zwemmen! Onze reis naar Thailand was avontuurlijk en top!!! In Cyprus hadden we mindergeluk met het weer, maar we zijn dan met een plaatselijke bus de bergen in getrokken!!! De laatste keer dat ik je gesproken heb was met je verjaardag!!! Ik zou naar Merksem komen, maar wegens Corona is dat niet gebeurd!!! Lea jij was er vroeger bij met huwelijk en kindjes dan ik, maar ik kwam je opzoeken in Merksem en zie je nog bezig met je zoontjes (hun huiswerk)! Je was altijd een zorgende mama maar tevens heel humoristisch zoals uw vake!!! Zoiets vreselijks had je niet mogen overkomen, maar wie zijn wij om iets te willen of niet??? Léa waar je nu ook mag zijn, ik ben zeker dat je van ergens nog alles zult waarnemen en waken over al diegenen die je lief zijn!!! Léa het ga je goed en stuur nu en dan ook eens een gibberlachje naar mij!!! Dikke knuffel!!! Anita. Bij deze wil ik mijn medeleven betuigen aan haar kinderen, kleinkinderen en alle familieleden en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode.
0
0

Download the app to do this

To start sharing memories about departed loved ones that will last forever, download the Till Always app in the Appstore or in Google play.