Go to menu
Rudy Maene

Rudy Maene

About Rudy Maene

Born on 10/05/1942 in snellegem, België

Lived in Deurne, België

Passed away on 19/09/2022 in Sint-Gillis-Waas, België

Mourning card

Administrator

Uitvaartzorg Leslie De Laet
Laarstraat 1
2840 Reet
http://www.uitvaartzorgdelaet.be/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Rudy meant to you.

Add video
 • Annie Wybo

  Onze innige deelneming bij het overlijden van rudy.
  Rudy was in zijn jonge jaren bij ons kind aan huis voor zijn werk bij de vakbond. Door rudy binnen ik nog binnengekomen in de ccod (nu acv openbare diensten) waar ik 42 1/2 jaar gewerkt heb.
  Korte tijd nadien heeft rudy het schip verlaten in brugge en koos hij voor ccpto (nu COC).
  Het was een pracht van een man, die van iedereen ten dienste stond.
  Veel sterkte!
  Eric Lierman - Annie Wybo (gepensioneerd personeelslid acv-openbare diensten)

 • Robert Bouchet

  Beste Rudy,
  Jouw onverwacht overlijden heeft mij getroffen als het afscheid van een goede vriend. Hoewel we tijdens onze actieve loopbaan nogal eens in mekaars haren zaten, toch had ik mij niet verwacht aan dit plotse afscheid. Scheiden doet lijden. Sorry Rudy voor al de keren dat ik je soms onterecht tegen de haren in streek. Je was een goede kameraad en zo zal ik je in gedachten bewaren. Het ga je goed.
  Mijn deelneming aan de familie

 • martine dieleman

  Beste familie, mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader/grootvader. Ik heb met Rudi een aangenaam gesprek gehad tijdens mijn bezoek als verpleegkundige in de palliatieve thuiszorg. Hij had vooral nog veel hoop op wat stabiliteit en kwaliteit. Jammer genoeg is het niet meer mogen zijn. Ik zal hem herinneren als een zeer verstandige en aangename man. Sterkte voor jullie allen.

 • Jos Van Der Hoeven

  Een heel lange tijd was Rudy COC-Antwerpen en COC-Antwerpen, dat was Rudy. Ze waren onafscheidelijk. Als provinciaal vrijgestelde van de provincie Antwerpen heeft Rudy tal van personeelsleden uit de nood geholpen. In heel veel scholen was hij ook gekend omdat de problemen niet altijd persoonsgebonden waren, maar te maken hadden met het gebrekkig personeelsbeleid van die school. Hij deed dan wat hij vanuit zijn functie moest doen: de personeelsleden helpen, scholen tot de orde roepen wanneer dat moest en vooral zich dienstbaar opstellen. De COC-leden van de provincie Antwerpen zijn Rudy ongetwijfeld dankbaar voor zijn niet aflatende inzet.
  COC-Antwerpen nam onder leiding van Rudy en het provinciaal bestuur ook dikwijls het voortouw in het ondernemen van acties waarvoor werd opgeroepen vanuit het nationaal niveau. Vakbondswerk bleef immers niet beperkt tot het zuivere dienstbetoon. Rudy was dus een vakbondsman in hart en nieren. En zo zal ik hem blijven gedenken.
  Via deze weg bied ik zijn kinderen en kleinkinderen ook mijn oprechte deelneming aan bij het overlijden van huh vader en grootvader.

  Jos Van Der Hoeven
  gewezen secretaris-generaal COC

 • Robert en Machteld Mechelaere - Sinnaeve

  Oprechte deelneming bij het overlijden van Rudi

 • Dirk De Zutter

  Ik bewaar aan Rudy een aangename herinnering toen ik hem leerde kennen tijdens de jaren (2005-2013) dat ik voor COC werkte in Brussel, eerst als begeleider inspraakorganen, later als nationaal secretaris voor de zgn. "kleine sectoren" CLB (Centra voor leerlingenbegeleiding), DKO (Deeltijds kunstonderwijs), VO (Volwassenenonderwijs) en BE (Basiseducatie). Rudy was een vakbondsman en een man op wie je kon rekenen. Mogen jullie hem ook zo in jullie herinnering dragen, als jullie terugdenken aan jullie dierbare vader en grootvader.
  In diep respect, Dirk De Zutter, Nieuwpoort

 • RIK SCHEPERS

  Omdat ik morgen niet op de uitvaartplechtigheid aanwezig kan zijn, wil ik jullie langs deze weg mijn oprecht medeleven betuigen bij het overlijden van jullie vader en grootvader Rudy.
  Koester vooral de blijde herinnering aan de vele fijne momenten die jullie samen met Rudy beleefd hebben en laat dit voor jullie een blijvende troost zijn.

  Ik heb Rudy jarenlang gekend als een zeer gedreven vakbondsman. Als vrijgesteld provinciaal secretaris van CCPTO en later COC was hij zeker een erg gewaardeerd "monument" in de provincie Antwerpen. Samen met talloze vakbondsleden zijn we hem zeer dankbaar voor zijn ongebreidelde inzet.

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

  Rik Schepers
  Oud Algemeen Secretaris COC

 • Eddy Coene

  ‘Goede vriend en ex.collega Rudy Ik koester de vele aangename vergaderingen uitstappen en veel. meer je kende alle wetten om je leden te beschermen en te verdedigen .
  Heel leuke en toffe tijden meegemaakt. Oprechte Deelneming aan de familie !
  Eddy Coene

 • Rudi en Erna Keuleneer smet

  Veel sterkte aan de familie van Rudy, wij waren 3 jaar buren in de BAGONIE II op nr.10.
  we zullen zijn glimlach en vriendelijke babbel missen.....In het begin riep ik luid op mijn echtgenoot Rudi om te horen waar hij zat .....tot Rudy.... terug riep aan de overkant van de straat ... Met de nodige hilariteit als gevolg, sindsdien heb ik een bel gekocht om te rinkelen als ik Rudi bij me wou roepen , om jullie Rudy niet te storen.....We zullen hem missen.

 • Lydia De Vocht

  In naam van mijn oud-collega's en mijzelf bied ik mijn oprechte deelneming aan aan de familie van Rudy. Wij zullen de gezellige avonden bij mij thuis, waar Rudy "zitdag" kwam houden voor het oplossen van alle mogelijke personeelsproblemen en -vragen, nooit vergeten. De trots waarmee hij over zijn kinderen praatte en de warmte waarmee hij vertelde over de zondagen bij zijn zus en schoonbroer zal ons altijd bijblijven. Wij zullen vanaf nu voortleven met onze herinneringen aan Rudy. Die zijn immers de schakel die de dood nooit kan verbreken.
  Lydia De Vocht en de collega's van HIVSET in Turnhout.

 • Marc Op de Beeck

  Onze oprechte deelneming. Door ziekte kunnen we spijtig genoeg niet aanwezig zijn.
  Als fijne collega zal hij in onze gedachten blijven.

 • Guido Callaerts

  Oprechte deelneming bij het afscheid van Rudy. Koester de ongetwijfeld vele en mooie herinneringen aan hem. Zo zal Rudy nog altijd blijven.

 • Johan Evrard

  Onze oprechte en innige deelneming met het heengaan van Rudy
  Johan en Ria

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Rudy meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back