Go to menu
Leona Belckx

Leona Belckx

About Leona Belckx

Born on 08/05/1948 in Antwerpen, België

Lived in Schoten, België

Passed away on 29/12/2017 in Schoten, België

Mourning card

Administrator

Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs
Theofiel Van Cauwenberghslei 42 te 2900 Schoten
http://www.uitvaartverzorgingvanstaeyleurs.com/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Leona meant to you.

Add video
 • Bob Scholte

  Toen ik gisteren thuis kwam schrok ik van het overlijdensbericht van mijn zo lieve buurvrouw.Dat zij het moeilijk had was mij bekend maar door haar goede moed liet zij dat niet zo blijken.
  Hiermede wil ik haar familie mijn medeleven betuigen en wens veel sterkte toe.
  Bob,Inneke en wiesje

 • Herman De Vleeschhouwer

  Geachte familie

  ik was directeur van de academie voor muziek en woord te Schoten van 1992 tot 2000.
  In die periode heb ik Leona leren kennen als een bijzonder positief ingestelde dame, een beetje schalks ook, die het academiegebouw verzorgde als was het haar eigen woning. Haar goede humeur werkte aanstekelijk op haar collega's, zij was een graag geziene persoonlijkheid. Het spijt me te vernemen dat zij op relatief jonge leeftijd is heengegaan, maar zij laat heel mooie herinneringen na.
  Veel sterkte gewenst aan de nabestaanden.

  Herman De Vleeschhouwer

 • Ann Leysen

  Beste familie, langs deze weg wil ik mijn deelneming betuigen voor het verlies van een bijzonder familielid, Leona. Ik heb Leona gekend in de academie als een levenslustige vrouw die altijd in was voor een grapje. Ze hield van de mensen rondom haar. Toen ze met pensioen ging viel de band wat weg maar we zagen elkaar op regelmatige basis. Als er iets te doen was in de academie was ze er altijd graag bij. Toen Frans stierf had ze veel verdriet, maar ze klauterde er weer bovenop. Tot die verschrikkelijke ziekte. Ik hoop dat Leona geen al te hevige doodstrijd heeft meegemaakt. Ze blijft voor altijd in mijn hart. Warme groeten, Ann Leysen (lerares Woord aan de gemeentelijke academie voor Muziek , Woord en Dans Schoten)

 • Martine Cnaepkens

  Heel veel sterkte voor de familie en goede vrienden van Leona. Ik ken haar als een hele warme, lieve, immer goedgezinde vrouw. We zullen haar missen. Martine Cnaepkens (collega muziekacademie) en Walter van den Schoor

 • jan de swert

  Leona droeg opvallend een groot hart en toewijding aan haar omgeving......niet bang om te werken en de school was steeds kraakproper. De sfeer die zij rondom zich schiep was even net en aangenaam, en in deze vorm van orde ontstond steeds plaats om te lachen !
  Dat zij ruste in vrede.

  Jan De Swert
  collega academie Schoten

 • Leen Claessens

  Heel veel sterkte en troost aan de familie van Leona. Ik zal haar altijd herinneren als een warme, lieve, goedlachse vrouw.
  Leen Claessens, lerares viool aan de muziekacademie

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Leona meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back