Go to menu
Jeanne De Boey

Jeanne De Boey

About Jeanne De Boey

Born on 01/03/1931 in Antwerpen, België

Lived in Schoten, België

Passed away on 14/05/2023 in Schoten, België

Administrator

Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs
Theofiel Van Cauwenberghslei 42 te 2900 Schoten
http://www.uitvaartverzorgingvanstaeyleurs.com/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Jeanne meant to you.

Add video
 • hilde van der hallen

  lieve familie van "mijn Jeanneke"
  ik heb bijna tien jaar mogen deel uitmaken van Jeanne haar leven. Het was me echt een waar genoegen. Het is één van mijn beste clienten, en ik heb er veel van geleerd, en heeeeeeeel veel mee gelachen. Zelfs in Delhaize kenden ze ons..... afscheid nemen doet pijn, maar de herinneringen aan onze mooie momenten ga ik koesteren! Jeanne was voor mij een tweede moeder, die me veel wijsheden bijgebracht heeft, en ik kon enorm genieten van haar verhalen van haar leven in Afrika en Frankrijk! Praten kon ze als de beste en ik kon er van genieten van haar te aanhoren! Ik ga haar samen met jullie missen, maar hou wel vast aan vele goede gedachten en momenten met haar! Sterkte voor jullie allemaal .

 • Joris en Lieve Cools-Vandenbussche

  Dag Koen en Mieke,
  Het was een verrassing om het overlijdensbericht van Jeanne te ontvangen. Alleszins dank om ons ervan op de hoogte te brengen. We hebben mooie herinneringen aan onze contacten met haar en Ludo toen ze nog in Frauseilles woonden en we bij hen op vakantie waren. Maar ook de bezoekjes die we achteraf in Schoten brachten, waren fijne ontmoetingen.
  We willen jullie dan ook onze deelneming uitspreken bij het verlies van jullie moeder. Ze heeft uiteraard een mooie leeftijd bereikt, maar het blijft toch altijd een pijnlijke ervaring om afscheid te moeten nemen van je moeder. Ze was een wijze en krachtige vrouw ; zo hebben we haar ervaren en zal ze ons bij blijven.
  Hopelijk kunnen we mekaar nog eens ontmoeten om herinneringen op te roepen. Koen, doe alleszins de groeten aan Kerlijne. Misschien heeft ze nog wel een vage herinnering toen ze als baby bij ons opgevangen is.
  Groeten,
  LIeve en Joris
  tel.: 0478/66.23.14

 • Annick Wouters

  Veel sterkte met het verlies van jullie mama , koester de mooie herinneringen

  Zjeff , Annick en kinderen

 • Paul en Betty Machiels-Kellens

  Ons oprecht medeleven bij het overlijden van uw geliefd familielid. Mogen de vele mooie herinneringen aan haar jullie kracht en sterkte bieden in deze moeilijke tijden.

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Jeanne meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back