Go to menu
Jan Domen

Jan Domen

About Jan Domen

Born on 25/04/1957 in Mortsel, België

Lived in Stabroek, België

Passed away on 03/02/2020 in Edegem, België

Mourning card

Administrator

Uitvaartzorg Leslie De Laet
Laarstraat 1
2840 Reet
http://www.uitvaartzorgdelaet.be/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Jan meant to you.

Add video
 • marnik verschaeve

  KAMSC Leieland Wervik wil hierbij zijn oprechte deelneming betuigen aan de familie en vrienden van Jan. Veel strekte aan jullie bij het verlies dat u treft.
  Marnik Verschaeve

 • Peter Steegmans

  Veel sterkte aan de familie en vrienden van Jan. Als oud ploegmakker van Jan (voetbalclub Sportiva), en supporter van Lierse stond de wereld maandagmorgen even stil wanneer ik het nieuws las . Onthou de mooie momenten met Jan en zijn droog gevoel voor humor. Rust zacht amigo - het ga je goed daarboven .
  Peter Steegmans.

 • Martin en Mimi De Jong Heylen

  Martin en Mimi De Jong Heylen
  Betuigen hun oprechte deelneming bij het overlijden van die lieve man Jan.Wij wensen Katia en de kinderen heel veel sterkte en veel moed aan de familie in deze toch zo moeilijke periode.
  Van ganser harte.
  Martin & Mimi

 • Pascal Van Aelten

  Samen zoveel kilometers gedaan , zondag nog bij elkaar gestaan , gelachen , gezwanst en onnozel gedaan en nu plots veel te vroeg van ons heen gegaan ! Het ga je goed hierboven maat . Veel sterkte aan Katia , familie en vrienden vanwege Pascal en Shauni

 • Robert Laevaert

  Katia en familie wens ik veel sterkte toe met het verlies van Jan. Jan was één van de braafste en beste taxi chauffeur met wie ik hebben met mogen samenwerken.
  Rust in vrede.
  Robert,

 • tom sangers

  Een groot verlies ik kan het nog steeds niet geloven, voor zijn familie en ook voor Lierse K supporters. Een man die steeds objectief en positief bleef in zijn commentaar en negativisten. vooral zijn vele goede moppen gaan we missen het was altijd lachen en plezier maken met jan. hij zou dit jaar zelfs de goudenschoen winnen de prijs van de verdienstelijke supporter geweest zijn van onze supportersclub Broechem-Nijlen en dat zal hij zeker blijven. jan makker we gaan jou enorm missen makker maar je blijft voor alijd in ons hard rust zacht. nu kan je lierse volgen van hier boven

 • Bart Breugelmans

  Katia,familie en vrienden van Jan,enorm veel sterkte alvast in deze zware periode

 • Tom Valckx

  Katia, familie en vrienden ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen. Kan het nog altijd niet vatten Jan was op korte tijd een goede vriend geworden waar ik me kon praten over hoe goed of slecht het wel ging me de lierse wij gaan hem allemaal ontzettend hard missen.

  Tom

 • Erik Van Opstal

  Katia, familie en vrienden van Jan wij wensen jullie heel veel sterkte in deze droevige dagen.
  Eric en Chantal

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Jan meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back