Go to menu
Jacqueline Van den Eeckhout

Jacqueline Van den Eeckhout

About Jacqueline Van den Eeckhout

Born on 14/01/1963

Passed away on 05/09/2015

Mourning card

Administrator

Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs
Theofiel Van Cauwenberghslei 42 te 2900 Schoten
http://www.uitvaartverzorgingvanstaeyleurs.com/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Jacqueline meant to you.

Add video
 • Marc De Kegel

  Schat, Schat,3-jaar later, op dezelfde dag van van je heengaan heb je Bongo komen halen. dank U. xxx <3
  loop met hem over de eeuwige jachtvelden!!

 • Mariette Daemen

  Beste Marc Benjamin en Alexander,
  Mijn gedachten zijn veel bij jullie
  en hoe het is als je thuis komt zonder mama in huis.
  Jullie hadden haar nog heel hard nodig.
  Speciaal omdat jullie nog zo jong zijn.
  Gelukkig dat Amma dicht bij is
  en kunnen jullie elkaar steun geven en opbeuren.
  Het brengt tranen mee en ook vreugde zo te lezen over Jackie.
  Wat de mensen in haar leven voelde voor haar.
  Ze was zo heel speciaal met een hart vol liefde voor iedereen.
  Van al de mensen die ik ken is
  Jackie die het beste kon uitleggen.
  Over de jaren en veel uren aan de telefoon met haar,
  was ik steeds verbaasd hoe
  mooi beschaafd Nederlands ze kon spreken.
  Ik ben blij dat ik nog laatst een 10 minuten met haar heb kunnen spreken en hoe ze echt voelde
  dat ze de kanker ging overwinnen.
  Ze was zo sterk het doet mijn hart zeer dat ze er niet meer is.
  Al de mooie brieven dat er geschreven waren
  over haar zijn echt fantastisch!
  Die eulogies van Jackie zullen wij eeuwig bijhouden.
  Ik ga alles vergaderen van haar mooie herinneringen.
  We zullen je nooit vergeten Jackie.
  Je bent in ons hart voor eeuwig.
  Veel liefs van,
  Tante jet Nonkel Bob Philip Christine en kleinkinderen

 • Stéphanie Van Looveren

  Liefste Marc, Benji en Alexander,
  Eerst en vooral mijn excuses dat ik niet op het mooie afscheid van Jacky kon zijn. Mijn gedachten waren wel voordurend bij jullie! Via deze wil ik mijn steun aan jullie betuigen. Woorden schieten mij te kort... Ik heb zoveel mooie herinneringen aan Jacky. En wat me het meeste bijblijft is dat ze zo 'zot' was van mijn broer. Hij kon nooit iets verkeerd doen, ze ging door dik en dun om hem te verdedigen, ze was fier op hetgeen wat hij deed en fier dat hij 1 van Benji zijn beste vrienden is. Dat heeft me altijd enorm gegrepen. Wanneer ik Jacky zag, had ik niet de kans om te vragen hoe het was want haar eerste vraag was hoe het met ons moeder ging, en met mijn kinderen. Ik moet nog lachen dat ze vond op de jeneverbar dat Jarko hard op Jarko leek :-) En zo kan ik nog wel een paar uur verder gaan... Lieve Marc, Benji en Alexander, je kan altijd op ons rekenen! Veel sterkte, wij denken aan jullie...
  Stephanie (Van Looveren)

 • Filip De Varé

  Marc, Benjamin, Alexander,
  We bieden jullie onze oprechte deelneming aan bij dit al te vroege afscheid en hopen dat jullie bij elkaar en bij jullie familie en vrienden de nodige steun mogen vinden in deze periode van pijn en verdriet.
  Met oprechte groeten,
  Filip en Annick De Varé-De Clopper, Evelyn en Dieter

 • Michaël Van Looveren

  Beste Benji, Marc & Alexander,

  Jullie weten dat ik met heel veel spijt in het hart niet naar de begrafenis kan komen van onze liefste Jacky. Dit omdat ik direct op vakantie vertrek.
  Had ik erbij geweest zou ik sowieso iets hebben willen voorlezen in de kerk, maar omdat dit nu spijtig genoeg niet mogelijk is ga ik het via deze weg doen.
  Het is wel niet makkelijk om al men gevoelens op papier te zetten want er zijn gewoonweg geen woorden voor. Zo snel dat het ging…
  Ik ken jullie van het begin van mijn “succesvolle” voetbalcarrière die begon bij de mini-miniemen , een goede 12 jaar geleden. Veel vrienden had ik niet maar toch waren er 2 die er bovenuit staken, Michiel en Benjamin. Die laatste is dan ook tot op de dag van vandaag één van men beste vrienden, als het al niet den beste is ! Het was dan ook van toen af dat ik Jacky leerde kennen. Dit als een luide, altijd goed gezinde, fiere vrouw met het hart op de juiste plaats. Elke keer dat er iets werd georganiseerd op de pheyp stond jacky (en natuurlijk altijd met hare Marc) mee te helpen met hamburgers bakken, pinten tappen, opbouwen, afbreken, etc. Maar niet alleen op de pheyp was ze constant bezig, ook als er eens iets door de mannen werd georganiseerd stond ze als eerste te helpen , dit gewoon als dankbaarheid voor de uitnodiging en respect voor al deze gasten. Ik zie het nog zo voor mij, de jeneverbar 2 jaar geleden, het was barslecht weer en de tent ging waaien. Marc stond als eerste om de tenten vast te maken samen met ons papa terwijl Jacky zonder het haar te vragen begon met glazen af te ruimen en ons mama bezig te houden door voor haar een pint te gaan halen of ze naar het toilet te helpen. Dit laatste, ons moeder, werd ook elke keer bij bezoek aan de familie De Kegel gevraagd hoe het ermee ging en hoeveel respect dat ze voor deze sterke vrouw wel niet hadden. Wél, ik ga er eerlijk in zijn, niemand verdient meer respect als Jacky. Ik heb nooit ons mama zo positief weten zijn als Jacky de laatste 3 maanden. “Ik ga binnenkort terug Hoegaardens drinken op de Pheyp” , “Ik ga terug komen brullen naar onze benji zen matchen” …
  Hetgene dat mij het meeste is bijgebleven als ik aan Jacky denk is de moment dat ik haar vertelde dat ik ging stoppen met voetballen. Dit was ten eerste omdat de ploeg uiteen begon te vallen en ten tweede door bepaalde personen op de Pheyp wiens naam ik niet ga noemen maar ik wel denk dat jullie weten wie ik bedoel (en zeker Benji). Ik vertelde heel het verhaal dat ik deze persoon niet meer kon uitstaan en ik telkens commentaar hiervan kreeg over verschillende dingens zoals ons moeder, men eetgedrag of zelfs als ik een pint in men handen had. Jacky in volle woede en met dikke tranen in haar ogen haar gedacht gaan zeggen tegen deze persoon, maar ooh zo veel respect dat ze bij mij verdiende . Eindelijk zette er eens iemand deze persoon op zijn plaats!
  Ook een grappig verhaal dat me altijd zal bijblijven is toen dat Ik “in den tijd” van de Miniemen A naar de Miniemen B moest gaan omdat wij met teveel spelers waren, ons moeder , toen nog beter te been als nu, kwam op de Pheyp het even allemaal regelen maar kwam eerst Jacky tegen. Samen gingen ze hun beklacht doen bij toen nog de Froggel en den opa Roels als coach. De week erna mocht ik meteen op het veld starten bij de Miniemen A.
  Hoe vaak dat Jacky tegen mij is komen zeggen “Ga je vanavond weg met onze Benji?” waarop ik 9 van de 10 een ja als antwoord gaf zei zij dan weer “ Oké, dan kan ik gerust slapen . Dan ben ik zeker dat hij veilig is” .
  De afgelopen dagen komen er telkens meer en meer herinneringen terug naar boven en elke keer als ik er aan denk begin ik te lachen. Zo’n deugt deed Jacky mij! Zeker als ze na nen Hoegaarden of 8 net iets dichter als anders kwam babbelen en begon over de bloopers van de Marc, Benji of Alexander als ze thuis iets hadden uitgespookt wat eigenlijk liever privé zou zijn gebleven door de mannen.
  Op dit moment zit ik met een grote glimlach deze brief te typen maar toch zijn er veel tranen gevallen. En niet alleen door mij, daar ben ik zeker van.
  Als laatste zou ik nog willen zeggen dat jullie niet alleen mij, maar ook op ons mama , papa, zus & Jarko en Indra dag en nacht kunnen rekenen. Ik ben er trouwens zeker van dat jullie op dit moment op wel honderden mensen kunnen rekenen! Vergeet gewoon niet dat jullie er niet alleen voorstaan. 1 telefoontje, sms’je, facebookbericht, maakt niet uit, je mag mij verwachten!

  Ik ga met de woorden “You'll Never Walk Alone” afsluiten, ik denk dat deze wel op zen plaats zijn…

  Veel sterkte mannen!

  Dikke kus ,

  De Mil.

 • Wase Werkplaats

  Beste familie,
  Veel sterkte in deze moeilijke periode. Wij hopen dat de herinneringen talrijk zijn zodat ze pijn een beetje verzachten.
  Instructeurs Wase Werkplaats.

 • Nicki Baert

  innige deelneming Nicki Philip Roosens Baert.

 • Jan en Mia Ketels-Van Kerckhove

  Oprechte deelneming, we wensen jullie veel ,sterkte in deze moeilijke periode.

 • Eugeen De Varé

  Marc, Benjamin en Alexander,
  We bieden jullie ons medeleven aan bij het overlijden van jullie dierbare Jacqueline. We voelen veel pijn en zijn erg bedroefd.
  We gedenken Jacqueline en allen die treuren om haar heengaan.
  Moge Jacqueline onder jullie en ons allen verder leven in de goede herinneringen aan haar.
  Sterkte en warme groeten, tante Claudine en nonkel Eugeen

 • louis @ anita daemen

  Namens Louis en Anita Daemen,Laguitensebaan 31 4891 XR Rijsbergen Nederland heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
  met het dierbare verlies van Jacqueline.Nog zo jong en nog zoveel samen te doen.Rust Zacht.

 • Philippe Heyvaert

  Kleinkinderen Bonmama en Bonpapa
  Hier een fotootje van alle kleinkinderen Van den Eeckhout, met hun grootouders. Jacqueline, zie je lachen. Naast je zus Martine die mij als babytje vasthoudt. Een guitige blik, samen met een warme lach. Dat was voor ons je kenmerk, zoals wij jou altijd zullen blijven herinneren. Dikke kus van nonkel Herman, mezelf, Heidi, Anne-Sophie en Mazarine.

 • Marc Baert

  Oprechte innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode aan het gezin en de familie van Marc & Miriam

 • Baert Gaston

  Oprechte innige deelneming van de familie Baert - Van Den Eeckhout

 • Patrick Heirwegh

  Beste Tante Jeanine , Nonkel Romain , Martine & Eric , dit kwam voor ons echt als een donderslag bij klare hemel , bij deze willen wij, Patrick ,Anne , Alexander en Julie ons oprecht medeleven betuigen met dit groot verlies.

 • Caroline Heirwegh

  Onze innige deelneming. Pim, Caroline, Jasper en Wenke

 • Jan Heirwegh

  Marc, Benjamin, Alexander. We hebben elkaar (veel te) weinig ontmoet maar ik wil hierbij, samen met mijn gezin, laten weten dat we mijn nichtje voor altijd meedragen in ons hart. Hopelijk schuilt er achter elke traan van verdriet een glimlach van herinnering. In mijn geval is dat zeker zo. Gemeende groetjes en goeie moed van Jan, Nicole, Hans, Emma en Kaat Heirwegh-Simoen.

 • Chris,Diane,Julie Legein

  Lieve Jacky ,Slaap zacht , wij zijn met ons hart bij jullie.
  Veel sterkte in deze moeilijke periode aan de familie.
  Chris en Diane en Julie

 • Patrick De Herdt

  Oprecht medeleven vanwege Patrick De Herdt
  ik zal uw aanstekelijke vrolijkheid missen van vroeger aan de schoolpoort tot onlangs op het etentje van onze voetbalploeg

 • eugene verdoorent

  onze welgemeende deelneming .
  gène en jacqueline verdoorent -van zele
  brechtesebaan 268
  2900 schoten

 • Kirby Asap

  Lieve, spontane, goedlachse Jacky
  Iedere vrijdag kwam je met je fiets , door weer en wind. Altijd was je opgewekt en goedgezind. Je kon praten zoals geen ander, over jouw man, jouw zonen, de voetbal,.. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over zeggen ze. Niets is minder waar. De fierheid waarmee je sprak over hen, typeert jou. Het slechte nieuws sloeg in als donderslag bij heldere hemel. Maar toch had je de moet om langs te komen en je verhaal te doen. Toen jouw man deze week het droevige nieuws kwam melden, stond de tijd stil. Zo onwerkelijk, zo onrechtvaardig, zoveel te vroeg. Je hebt enorm moedig gestreden Jacky! Velen zullen je missen. Het ga je goed.
  Liefs,
  Vicky, Kirby, Emilie & Iris

 • Sven De Bruyn

  Coach Marc en zonen,
  heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden.
  Sven De Bruyn

 • johny Dedobbelaere

  Mijn innige medeleven

 • Jacoba Daemen

  Lieve Jacky,
  Toch zullen we je blijven tegenkomen
  Zeg nooit...het is voorbij,
  Slechts jouw lichaam werd ons afgenomen;
  Niet wie je was, niet wat je zei...
  Beste Marc, Jij was haar engel, Benjamin en Alexander,
  Jullie waren haar grote schatten,
  Moge de mooie herinneringen jullie veel sterkte en troost geven.
  in gedachte bij jullie, tante Coba

 • Tom Mannaerts

  Gecondoleerd Marc
  Veel sterkte aan de hele familie
  We zullen haar vrolijke verschijning missen op de Pheyp

 • Steve, Joke, Maxime Lambrechts

  Lieve Jacky
  We zien je nog aankomen met je fiets
  na een lange weg langs de vaart
  Door weer en wind
  Altijd het hart op de tong
  Altijd goedgezind
  Altijd vol goede ideeën
  Nooit ziek
  Een sterke vrouw
  We denken aan jou en je gezin
  En hopen dat ze in deze moeilijke tijden
  troost en steun vinden bij elkaar
  We zullen je nooit vergeten
  Liefs
  Steve, Joke en Maxime

 • Yolande van Mieghem

  Koningshof voetballende kinderen
  Heel veel sterkte vanwege Yolande , Danny, Diego en Juan in deze moeilijke tijden ....

 • die marie

  we zullen je missen lieve schat
  altijd oprecht goedlachs
  vele dikke kussen
  die en marie

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Jacqueline meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back