Go to menu
Guinevère Peeters

Guinevère Peeters

About Guinevère Peeters

Born on 05/06/1987 in Duffel, België

Lived in Sint-Katelijne-Waver, België

Passed away on 27/06/2021 in Edegem, België

Mourning card

Administrator

Uitvaartzorg Vanthienen
Duffel - Sint-Katelijne-Waver - regio Mechelen
http://uitvaartzorg-vanthienen.be

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Guinevère meant to you.

Add video
 • Jelle Oomen

  Ookal zijn onze wegen vroeger uit elkaar gegaan. Schrok ik van het lezen dat je niet meer hier bent. Ik wou dat ik je nog eenmaal aan het lachen kon brengen met mijn saaie moppen. Veel sterkte aan iedereen…

 • Tanja Van Dingenen

  Je was een gekke en sterke vrouw. Ik herinner onze tijjd nog dat ik met jullie naar zee ging. En dat we papieren bloemen maakte. Door al de jaren heen en al die familiale problemen. Is ons contact verwaterd. Tot nog niet zo heel lang geleden. Ik wens bruno en jou ouders en broer veel sterkte toe.

 • erik lombarts

  Bij deze wens ik heel de familie heel veel sterkte

 • Patrik Daman

  Beste Buren,

  Oprechte deelneming!
  Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte toe.

  Fam. Daman-Van Den Bulck

 • Emmanuella Horckmans

  Beste buren,
  Wij hebben hier gewoon geen woorden voor voor dit verschrikkelijk gebeuren.
  Heel veel sterkte met jullie grote verlies.
  Innige deelneming aan de ganse familie.

  Jullie buren Larry en Manou

 • Hilde Buysse

  Beste Bruno, beste familie.

  Ik leerde Guinevère kennen in de online sessies van het haakatelier. Hoe ze iedereen "Mie" noemde zal ik nooit vergeten. Het is niet mogelijk geweest om haar in het echte leven te leren kennen en dat is jammer. Rust zacht Guinevère. Je strijd is gestreden.
  Innige deelneming bij jullie grote verlies.

  Hilde Buysse

 • Marleen De Pandelaere

  Toen ik het nieuws vernam werd ik sprakeloos.
  Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies.
  Onze gedachten zijn bij jullie in deze moeilijke dagen.
  Marleen-Rudy Verbraeken-De Pandelaere

 • Greet Doms

  Lieve Mieke,
  Heel veel sterkte met dit grote verlies

 • diane van caeseele

  aan de familie van GWENNY, het overlijden van Gwenny doet ons stilstaan bij dit droeve en onrechtvaardige overlijden,mijn dochters en ikzelf zijn verschillende jaren collega's geweest in rusthuis Battenbroek Gwenny zelf heeft vele jaren mijn moeder en grootmoeder van mijn dochters verzorgd met veel liefde en vooral mijn moeder hield heel veel van haar dagelijkse zorg waarvoor onze zeer oprechte dank.We leven mee met dit verlies van een warme vrouw,die voor altijd in ons hart bewaard blijft. Veel sterkte aan de ganse familie Diane en dochters Masha,Gwen en Jana Vermeeren

 • Nadine De Vries

  Bij het vernemen van dit droevige nieuws, werden we stil.
  Onze oprechte gedachten van medeleven gaan uit naar jullie.
  Guinevère, we koesteren de momenten van op de jaarlijkse kermissen in Katelijne, het plezier weerspiegelde op je gezichtje.
  Heel veel sterkte bij dit grote verlies.
  Nadine en Marcel Van Asch - De Vries

 • Cindy De Wolf

  Lieve Guinevère,
  Heel goed kende ik je niet. Maar we ontmoetten elkaar verschillende keren bij het Haakbeest en dat was altijd een feestje als jij er ook was. Altijd vrolijk en goedlachs. Je had nog zoveel mooie plannen. We hoopten allemaal dat je erdoor zou komen maar het heeft niet mogen zijn. Het ga je goed. We gaan je nooit vergeten, je leeft verder in alle harten die je veroverd hebt. En iedere keer als we een Disney film kijken zal je er in onze gedachten bijzijn. Onze oprechte deelneming aan Bruno en je familie. Ik wil ze heel veel kracht en sterkte toewensen in deze moeilijke tijd!
  Cindy

 • Wim verhavert

  Innige deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Jan, Wim, Ann en het Spar team

 • Cindy Geeraerts

  Lieve Guinevère,
  Ik heb je leren kennen als een klein meisje van 7j toen, wat was je een heerlijk vrolijk kind. Ik herinner jouw liefde voor Disney en vooral Tinkerbel! Wat genoot ik van jou liefdevolle knuffels!!!
  Als er een fonkelende ster aan de hemel komt weet ik dat je er bent en straalt!
  Oprechte deelneming aan de hele familie van Cindy Geeraerts en gezin

 • Femke Clinckemaillie

  Lieve Guini , we waren nooit heel close .. maar kon je na school tijd nog steeds een beetje volgen op Facebook. Sinds je operatie zag ik je openbloeien en je Was zo gelukkig met je partner maar je voelde je ook zo zelfzeker en klaar om aan je toekomst te werken .. en plots word jou verhaal stopgezet .. zo oneerlijk ... dit verdiende je niet .. jij hebt nu je rust na maanden vechten .. ik wens je familie ongelooflijk veel sterkte toe .. je was zo close met hen.. ook veel moed voor je broer die je op handen droeg. Ik herinner me nog zo dat je op school grote zus werd. Zo trots dat je was.. rust zacht ... ik weet dat je gek was van elfjes en sprookjes .. ik hoop dat jou hemel een waar sprookje is ... Liefs

 • Kris Jacobs

  Hoe kort ik jou gekend heb , je hebt een plaatsje in mijn hart veroverd. Kort nadien ben je ziek geworden, en hebben je strijd kunnen volgen door je verslaggeving van je ventje.. Hij heeft tot laatste gelooft in je herstel maar 't heeft niet kunnen baten. Rust zacht meisje . En Bruno en fam langs deze weg veel sterkte in deze o zo'n moeilijk tijd. Koester de mooi dingen van haar. Dit vanwege een haakvriendin. (het haakbeest) kris Jacobs

 • Christine Heirweg

  Innige deelneming , veel steun , troost en sterkte in deze moeilijke tijden voor heel de familie.
  Christine Heirweg

 • Inge Wyninckx

  Lieve Guini,

  Ook al hadden we na onze schooltijd geen contact meer, ik zal je altijd herinneren als een heel lieve, zorgzame meid die altijd klaarstond voor iedereen. Het ga je goed meid. Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Debby Vervliet

  Lieve Guini, je bent veel te vroeg van ons heengegaan, ik zal altijd positief over je terug denken. Je stond altijd voor iedereen klaar, altijd positief met een glimlach op je gezicht. Ons contact was wat verwaterd maar als we elkaar nodig hadden, stonden we er voor elkaar, zoals echte vriendschap hoort te zijn, ben echt niet goed van dit trieste nieuws, ik ga je missen meid...Veel sterkte voor je ventje en iedereen dat je kende. Rust zacht, lieve vriendin

 • Myriam Peeters

  Het was voor ons een grote schok toen we dit droevige nieuws vernamen. Daar zijn geen woorden voor te vinden. We hopen dat we jullie enige steun en troost in dit onnoemelijke verlies kunnen bieden. Met heel ons hart denken we aan jullie. Heel veel sterkte gewenst.
  Vanwege
  Irma Peeters - Wyckmans
  Myriam en Pol, Julie en Christophe Veldeman-Peeters
  Werner en Els, Sarah en Eva Peeters - Decoene
  Gert en Diane, Wouter en Robin Peeters - De Vroe

 • Jessy Snels

  Mijn mooie, lieve Guini. Mn wicca zusje... als ik iemand al het moois in de wereld gunde dan was jij het wel. Zo'n lieve, vrolijke en zorgzame persoon die altijd voor iedereen klaar stond. Ooit waren we 2 handen op 1 buik maar door omstandigheden wat uit elkaar gegroeid. Wat niet betekende dat we niet af en toe nog contact hielden en we allebei wisten dat we op elkaar konden rekenen. De laatste maanden heb ik enorm veel aan je gedacht en hoopte ik met heel mijn hart en ziel dat je er zou doorkomen... Ik ga nooit begrijpen waarom net jij, zo jong nog en met zoveel mooie toekomstplannen, uit het leven bent getrokken.
  Ik kan je niet genoeg bedanken voor je oprechte vriendschap en het licht dat je uitstraalde naar mij en iedereen om je heen. De mooie en zotte momenten die we samen hebben gedeeld die koester ik voor eeuwig en zo zal ik je altijd met me meedragen. Voor mij ben je nu een elfje dat over iedereen waakt. Ik zal je nooit of te nimmer vergeten meid!!! Love you mn Guini <3 Rust nu maar zacht.
  Mijn medeleven voor alle familie en vrienden. Hopelijk vinden jullie steun bij elkaar in deze immens donkere tijd.

 • natasja de boel

  Guini. Lieve meid. Ons contact was verloren gegaan. Maar je hebt nog steeds een grote plaats in mijn hart. Ik zal onze momenten samen voor altijd koesteren. Uit het oog, maar nooit uit het hart. Het gaat je goed daarboven meid. Je zal een eeuwig gemis blijven.. :(

 • Conny Geyskens

  Innige deelneming in deze moeilijke tijd voor gans de familie van natasja de boel en conny en Walter De Boel Geyskens

 • Cindy Billiau

  Guinevère, het gaat je goed meid. Ook al hebben we elkaar nooit in het echt ontmoet, je hebt ons zo goed geholpen. Zullen we niet vergeten. Veel sterkte aan de familie en Bruno.

 • Mike Lefevre

  Veel sterkte voor de familie en vriend.

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Guinevère meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back