Go to menu
Fernand Coosemans

Fernand Coosemans

About Fernand Coosemans

Born on 15/05/1937 in Schoten, België

Lived in Schoten, België

Passed away on 05/09/2022 in Merksem, België

Gewezen bestuurder Imatex nv
Gewezen bestuurder Limacryl nv
Gewezen voorzitter BSA Owners Club Belgium
Fervent motorrijder

Mourning card

Administrator

Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs
Theofiel Van Cauwenberghslei 42 te 2900 Schoten
http://www.uitvaartverzorgingvanstaeyleurs.com/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Fernand meant to you.

Add video
 • cindy caluwe

  Heel veel sterkte voor de familie, het was een mooie dienst en mooie teksten. Fernand bedankt voor de mooie tijden op imatex, we zullen je missen. Met het warme weer stond hij altijd klaar met lekkere verfrissende ijsjes voor ons, hij was al enige tijd in pensioen maar toch stond hij er nog voor ons. Je zult nooit vergeten worden. Je reis gaat verder.

 • Benny van Rijkevorsel

  Beste familie heel veel sterkte met het verlies van Fernand , ik heb hem leren kennen ergens begin jaren tachtig toen hij bij ons (Alkometal) aankwam om onderdelen te laten maken. We hebben altijd een goede samenwerking gehad ,met natuurlijk regelmatig babbel over onze gemeenschappelijke hobby, Moto's
  Frenand het gaat je goed in het hiernamaals .

 • Mario Volckaert

  Beste Fernand, Christine en ik zullen nooit vergeten hoe je ons toenmalige jongeren (in een grijs verleden)altijd wist te motiveren en wilde vergezellen op diverse B.S.A.meetings. Het is een feit dat het grotendeels dankzij u is dat we de Belgische O.C. tot op de dag van vandaag een warm hart toedragen. Een stichtend voorbeeld om u tegen te zeggen. Vaarwel op je laatste tocht,we zullen je missen en blijven herinneren. Mario Volckaert.

 • Marc Maes

  Beste familie,
  Ik leerde Fernand kennen eind jaren zeventig toen mijn Norton geparkeerd stond voor een cafeetje te Schoten en hij absoluut wilde weten van wie die mooie machine was. We werden goede vrienden en samen gingen we vaak naar meetings van Engelse motoren. De laatste jaren was het contact verminderd doch blijf ik Fernand eeuwig dankbaar om me op sleeptouw te nemen in het British bike gebeuren.
  Mijn oprechte deelneming

 • Rigo Volckaert

  Onze innige deelneming bij het overlijden van Fernand, onze voormalige voorzitter van de BSA OC Belgium. Veel sterkte aan de ganse familie.

 • Thierry De Decker

  Beste familie COOSEMANS,
  Beste Jacques,
  Met droefheId verneem ik het overlijden van Fernand. Aan hem hou ik een fijn gevoel over van een steeds vriendelijke en goedlachse man, gepassioneerd door zijn oud-timer moto’s. Het was steeds een verrassing hem te zien aankomen met de helm op zijn kop op een van de moto’s.
  Veel sterkte en mijn innige deelneming.
  Thierry De Decker

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Fernand meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back