Go to menu
Alfons De Maeyer

Alfons De Maeyer

About Alfons De Maeyer

Born on 01/02/1938 in Hoboken, België

Lived in Deurne, België

Passed away on 19/04/2018 in Borgerhout, België

Mourning card

Administrator

Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs
Theofiel Van Cauwenberghslei 42 te 2900 Schoten
http://www.uitvaartverzorgingvanstaeyleurs.com/

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Alfons meant to you.

Add video
 • marc schroyen

  Mijn innige deelneming en veel sterkte aan de ganse familie.
  Marc Schroyen

 • Mia Vijt

  Beste Fons,

  We hebben elkaar nog niet zo lang geleden leren kennen, maar je hebt een diepe indruk op mij gemaakt als partner van Jan zijn mama. Je zorgde goed voor haar en stond altijd klaar met raad en daad. Zelf luisterde ik graag naar je verhuisverhalen. Ook heb ik je 79 en 80ste verjaardag mogen beleven waarvan je met volle teugen hebt genoten. Rust in vrede, Fons, en veel sterkte aan de familie, Mia

 • Jan Wyninckx

  Beste Fons,
  je begint nu aan je laatste reis na een korte maar felle ziekteperiode.
  Voetbal met voorop den Antwarep en koers volgde je op de voet maar ook naar Blankenberge ging je graag om te genieten van de zon op jullie terras. Na jullie wekelijks bezoek aan de markt(en) van Merksem en Schoten kwamen jullie altijd bij mij thuis om Era eten te geven en wat te knuffelen. Zij zal je ook missen!
  Rust zacht lieve Fons, mamie redt zich wel en jouw familie zal je altijd in hun hart dragen.
  en denk eraan : You never walk alone !!!
  Jan-Bente-Ayla

 • Rosa en Lus Moons

  Beste Daisy en Danny,
  Wij vinden het erg dat wij niet kunnen komen. Lus moet naar de dialyse en is te laat thuis.
  Maar uw vader zal altijd in ons hart blijven.
  Veel sterkte
  Roza en Lus Moons

 • Familie Vergauwen - Weynaerts

  Beste Isabelle,
  Wij willen jou en de naaste familie van Fons veel sterkte toewensen.
  Wij vonden het fijn dat je Fons hebt leren kennen en je nog samen een mooie tijd hebt beleefd en nog samen je tachtigste verjaardag hebt kunnen vieren. spijtig dat wij er niet bij konden zijn.
  Het regelmatige bezoek aan de markt in Merksem op dinsdag zal misschien niet meer zo veel gebeuren en Vera zal jullie daar wel missen "Tante Isabelle en de Fons niet gezien !! "
  Wij zullen de Fons zeker als een toffe man blijven herinneren.
  Vera, Suzanne en Jos

 • Marc Hermans

  Beste Isabelle,
  Ik wil jou en de naaste familie van Fons veel sterkte toewensen,
  ik heb een paar keer Fons ontmoet in het ziekenhuis bij Jan en een paar maanden geleden op jullie feest, hij was een spontane, vriendelijke, fijne man, maar heel goed kende ik hem niet. Met jou had ik natuurlijk iets meer contact, vooral over de telefoon. Ik hoop dat je vooral terug denkt aan de fijne momenten die Fons jullie allen heeft bezorgd en aan alle dingen die je samen hebt kunnen beleven.
  Liefs,
  Marc

 • Eric en Vera De Bie-van hoof

  Beste Fons,
  We leerden je kennen als papa van de vriendin van onzen Danny en voor ons was je lange tijd “Mijnheer De Maeyer”, want dat hoorde zo, ik spreek over meer dan 40 jaar geleden!
  We hebben je leren kennen als spontane, grappige en aangename man, altijd klaar voor een gevat grapje en zeer sociaal in de omgang met iedereen! Het leek zelfs bij de eerste kennismaking dat we je al jaren kenden!
  Veel contact hadden we niet met elkaar, wel met je dochter Daisy, met Danny en met je kleindochter Joyce!
  Je hebt in je leven de nodige miserie moeten verwerken, maar door je optimisme sloeg je je er altijd doorheen!
  De laatste jaren straalde je aan de zijde van Isabelle en jullie maakten het gezellig en leerden weer genieten, van de kleine dingen én van elkaar! En daardoor waren jullie heel erg gelukkig!
  Maar als het noodlot toeslaat en je lichaam moet vechten tegen een verschrikkelijke ziekte, dan moet je optimisme wel heel erg sterk zijn! Je bleef vechten, maar je lichaam verzwakte meer en meer...
  Helaas kwam het nieuws van jouw heengaan nog als een donderslag bij heldere hemel!
  Omringd door al je dierbaren, ben je nu vredig ingeslapen!
  Toch zijn we heel dankbaar dat we jou gekend hebben als een fijne man, een liefdevolle echtgenoot voor Isabelle, een geweldig toffe papa voor Daisy, een coole opa voor Joyce en een hele goede vriend! Fons, wij houden alle leuke herinneringen aan jou vast in ons hart en wees gerust, voor de troost en de steun aan jouw dierbaren staat onze deur altijd open!
  Rust zacht, Fons, wij zijn dankbaar dat we jou gekend hebben en voor jou is er in ons hart een plaatsje voor altijd!

 • Isabelle Weynaerts

  Lieve schat, het doet zo'n pijn om je te hebben moeten afgeven want we hadden je nog zo graag nog een langere tijd bij ons willen houden.Je was zo'n lieve man en iedereen mocht je graag. Waar we ook kwamen, aan zee of op de zaterdagse markt en ook op onze onvergetelijke reizen had je direct kontakt en nieuwe vrienden. Wat een geluk dat je mij daar in de Paalstraat aansprak en onze jeugdliefde na ruim zestig jaar opflakkerde en zo tot nu de mooiste tijd van ons leven opnieuw konden beleven. Ik ga je verschrikkelijk missen.
  Je Belleke

 • Joyce De Bie

  Vake, wat een stomme ziekte! Het is een onzekere strijd die je bent aangegaan, maar je bent er ten volle voor gegaan. Ik ben trots dat je er zo hard tegen gevochten hebt.

  Goed dat je nu rust hebt gevonden, want wat zat je in een verschrikkelijke twee strijd de laatste weken.


  Liefs.

 • Danny De Bie

  Fons,

  Als broekventje van 14 jaar leerde ik jou kennen. In de Redoute over de deur, verliefd op jou dochter. Dat waren bange momenten voor mij, die ogen die je kon trekken. Maar naarmate je inzag dat ik je dochter graag zag, ontdooide je wel wat. Eerst was het Fons en nadien mocht ik “pa” zeggen. “De Fons” in tijden van Happy Days op tv was dit wel een gelijkenis. Zwart haar en een vetkuif zoals het hoorde. Als iemand naar jou vroeg was het steeds de zwarte Fons, want die kende iedereen. Het sjotterke kende geen geheimen voor jou en heel Antwerpen wist wel wie je was. Verliezen stond niet in jou agenda en als het toch gebeurde kon beter iedereen weg blijven, zo’n humeur. Al was dat even snel weg als het gekomen was. Ik leerde “bollekes” drinken en “bakske vol met stro” zingen in café. Ik mocht mee helpen met verbouwen op de camping, wat ik ook graag deed. Het resulteerde wel in een halve camping zonder water (één steekschop verwijderd van een zware kabel elektriciteit) Zalige tijden. Kleindochter werd geboren en dit droeg je met veel fierheid. Er mocht en zou niets met die kleine meid mogen gebeuren. Die befaamde ogen trok je dus ook regelmatig naar haar. Naarmate ze groter werd leerde jullie elkaar appreciëren en steunen. Er mocht en zou ook niets met jou mogen gebeuren zonder dat Joyce er alles aan gedaan had om het te vermijden of op te lossen. Stoppen met werken zou voor ieder van ons een blije gebeurtenis moeten zijn, doch niet voor jou. Doktersrekeningen en ziekenhuiskosten zorgden ervoor dat je na pensionering moest blijven werken om alle rekeningen te bekostigen. Na een hele moeilijke periode voor jou kwam je Isabelle terug tegen. Een jeugdliefde en dit was duidelijk het moment om verloren jaren in te halen. Wat hebben jullie nog leuke tijden samen beleefd. Reizen, cruisen, appartement aan de kust. Zalig gaan eten, marktje meepakken, ijsje eten. Kortom, dingen die je moet doen als je gestopt bent met werken.

  Pa, het ga je goed.
  We zorgen wel voor Isabelle en gaan de restaurantjes die we samen gedaan hebben wel nog regelmatig bezoeken en drinken er dan wel “ene” op jou.

  Groetjes,

  Je (schoon)zoon
  Danny

Condole, tell a story, share an anecdote or just talk about what Alfons meant to you.

Add video

Your screen is too small to create a page.

Go back